Προϊόν στην κατηγορία: Απολύμανση Πισίνας

SANIFORT COMBI tablets

Πολυλειτουργικές ταμπλέτες για απολύμανση και συντήρηση του νερού της πισίνας

Φάσμα δραστικότητας: Βακτηριοκτόνος, ιοκτόνος, μυκητοκτόνος και αλγοκτόνος δράση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Τα δισκία SANIFORT Combi δρουν ταυτόχρονα ως απολυμαντικό, αλγεοκτόνο, πηκτικό και προορίζονται για τη συνεχή απολύμανση του νερού σε μικρές και μεγάλες πισίνες. Παρασκεύασμα με βάση το χλώριο που διαλύεται αργά στο νερό της πισίνας και απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά του ομοιόμορφα για αρκετές ημέρες. Διατηρεί το νερό καθαρό και διαφανές, εμποδίζει την ανάπτυξη αλγών και καθιζάνει τα στερεά σωματίδια.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Αφού εκτελέσετε υπερχλωρίωση (ΣΟΚ) του νερού της πισίνας με ταμπλέτες ή κόκκους Sanifort, τοποθετήστε τα πολυλειτουργικά δισκία στα skimmers ή σε άλλο καθορισμένο σημείο (πλωτός διανομέας). Ενεργοποιήστε την αντλία της πισίνας για να διατηρήσετε την κίνηση του νερού. Τα δισκία θα αρχίσουν σιγά-σιγά να διαλύονται και να απελευθερώνουν τις δραστικές ουσίες στην απαιτούμενη συγκέντρωση.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Εφαρμόστε 1 ταμπλέτα SANIFORT COMBI 200g ανά 25-30 m3 ή 1 δισκίο SANIFORT COMBI 20g (mini) ανά 2,5 – 3,0 m3 νερό, για 7 ημέρες. Διατηρήστε τη συγκέντρωση του διαθέσιμου χλωρίου στο νερό στην περιοχή 0,2 – 0,5 mg/l.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Κάθε 100 g SANIFORT COMBI περιέχει:

90 g Trichlorisocyanuric acid (available chlorine – 81g), 6 g Aluminum sulfate

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 4 ταμπλέτες των 200g σε δοχείο, 20 ταμπλέτες των 20g (μίνι) σε δοχείο