Προϊόν στην κατηγορία: Απολυμαντικά/Καθαριστικά Εργαλείων & Επιφανειών ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, Ιατρικός Τομέας

SEPTOQUAT AM

SEPTOQUAT AM

   

Πυκνό διάλυμα, ελεύθερο αλδεϋδων, για τον καθαρισμό και απολύμανση επιφανειών.

Το SEPTOQUAT AM χρησιμοποιείται κυρίως  για την απολύμανση και τον καθαρισμό των πλενόμενων  επιφανειών (πλαστικό, μέταλο, γυαλί, κεραμικό, μωσαϊκό, τερρακότα κλπ) και αντικειμένων σε νοσοκομεία, χώρους υγείας καθώς και κοινόχρηστους χώρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση και τον καθαρισμό επιφανειών και εξοπλισμού σε χώρους επεξεργασίας, τροφίμων, καταστήματα τροφίμων καθώς και σημεία φύλαξης, ανάπτυξης και μεταφοράς ζώων. Το SEPTOQUAT AM περιέχει έναν συνδυασμό αλκυλαμινών και τεταρτοταγών ενώσεων αμμωνίου, επιδεικνύοντας ένα ευρύ φάσμα δράσης με σχετικά χαμηλές αραιώσεις. Είναι ελεύθερο αλδεϋδών, φαινολών και χλωρίου. Το οργανικό φορτίο, δεν επηρεάζει την δράση του έτοιμου για χρήση προϊόντος του SEPTOQUAT AM.

Περιέχει αντιδιαβρωτικούς παράγοντες και είναι συμβατό με διάφορα μέταλλα, τα οποία μπορούν να απολυμανθούν επανειλημμένως χωρίς να προκληθεί ζημιά. Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος είναι βιοδιασπώμενα.

Το SEPTOQUAT AM έχει χαμηλή πιθανότητα πρόκλησης αλλεργιών. Το έτοιμο προς χρήση διάλυμα έχει ευχάριστο άρωμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 14 ημέρες μετά τη προετοιμασία του.

Εμφάνιση                     Ελαφρύ κίτρινο υγρό με άρωμα

pH  πυκνού διαλύματος                 9.5  –  10.5

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:           5LT.

Κατεβάστε το έντυπο του προϊόντος εδώ.