Προϊόν στην κατηγορία: Ιατρικός Τομέας, Καλλυντικά Χεριών & Σώματος

BAKTIWASH LIQUID S

Το BAKTIWASH LIQUID  S είναι ένα άχρωμο, υγρό καθαρισμού δέρματος & χεριών και με ουδέτερο pH 5.5 και ευχάριστο ήπιο άρωμα. Χάρη στις συντηρητικές του ουσίες(Methylchloroisothiazolinone, Methylsothiazolinone οι οποίες αναφέρονται στο ΦΕΚ 329, τεύχος δεύτερο 21/4/1997  ΚΥΑ 6α/οικ, 3320 Παράρτημα VI) δεν μπορεί να επιμολυνθεί κατά την διάρκεια χρήσης του. Το BAKTIWASH LIQUID  S προσφέρει ένα βαθύ και ενυδατικό καθαρισμό των χεριών & του δέρματος. Ιδανικό επίσης για αφρόλουτρο και μπάνιο.Τα ήπια καθαριστικά του συστατικά (χωρίς σάπωνες και αλκάλεα) και οι ενυδατικοί παράγοντες  που περιέχει χαρίζουν ένα υγιές και απαλό δέρμα.

Το BAKTIWASH LIQUID  S μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αφρόλουτρο, μπάνιο και πλύσιμο χεριών, ασθενών και ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, νοσοκομείων, γηροκομείων, μαιευτηρίων, μονάδων αποκατάστασης κλπ. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η ήπια αντισηπτική του δράση οφείλεται στις ουσίες  Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone οι οποίες περιέχεται στο επιτρεπόμενο για καλλυντικά προϊόντα ποσοστό 0,1% όπως ορίζεται από τον κατάλογο των ουσιών που μπορούν να περιέχουν τα καλλυντικά προϊόντα. (ΦΕΚ 329, τεύχος δεύτερο 21/4/1997  ΚΥΑ 6α/οικ, 3320 Παράρτημα VI).

Δερματολογικά ελεγμένο

Το προϊόν έχει αξιολογηθεί ως πολύ καλό, ύστερα από εκτενή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα  διεθνή στάνταρ.

TO ANΩΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΑΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: CPNP REFERENCE 1692253.

 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:              1000ml & 4Lt

 Κατεβάστε το έντυπο του προϊόντος εδώ