Προϊόν στην κατηγορία: Ιατρικός Τομέας, Καλλυντικά Χεριών & Σώματος

BAKTIWASH LIQUID PREMIUM

Το BaktiWash Liquid Premium είναι ένα άχρωμο, λεπτόρευστο, υγρό καθαρισμού δέρματος & χεριών, με ουδέτερο pH 5.5 και ευχάριστο ήπιο άρωμα.

Χάρη στις συντηρητικές του ουσίες δεν μπορεί να επιμολυνθεί κατά την διάρκεια χρήσης του. Το BaktiWash Liquid Premium προσφέρει ένα βαθύ και ενυδατικό καθαρισμό του  δέρματος & των χεριών. Ιδανικό επίσης για αφρόλουτρο και μπάνιο. Τα ήπια καθαριστικά του συστατικά χωρίς σάπωνες και αλκάλεα χαρίζουν ένα υγιές και απαλό δέρμα. Το BaktiWash Liquid Premium μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αφρόλουτρο, μπάνιο και πλύσιμο χεριών, ασθενών και ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, νοσοκομείων, γηροκομείων,μαιευτηρίων, μονάδων αποκατάστασης κλπ. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η ήπια αντισηπτική του δράση οφείλεται στις ουσίες  Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone οι οποίες περιέχεται στο επιτρεπόμενο για καλλυντικά προϊόντα ποσοστό 0,1% όπως ορίζεται από τον κατάλογο των ουσιών που μπορούν να περιέχουν τα καλλυντικά προϊόντα. (ΦΕΚ 329, τεύχος δεύτερο 21/4/1997  ΚΥΑ 6α/οικ, 3320 Παράρτημα VI).

Το προϊόν έχει αξιολογηθεί ως πολύ καλό, ύστερα από εκτενή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα  διεθνή στάνταρ.

 TO ANΩΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΑΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: CPNP REFERENCE 1957016.

 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:     500ml, 1000ml & 4Lt.

Κατεβάστε το έντυπο του προϊόντος εδώ.