Προϊόν στην κατηγορία: Uncategorized

PERFEΚTAN ENDO

Απολυμαντικό-καθαριστικό  εργαλείων και ενδοσκοπίων.

  • Ελεύθερο Αλδεϋδών με εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού.
  • Εξαιρετική συμβατότητα με όλα τα υλικά.
  • Εκτεταμένη ιοκτόνος δράση.
  • Σποροκτόνος δράση.
  • Σταθερότητα 14 ημερών.

Το Perfeκtan ENDO είναι ένα πυκνό διάλυμα, ελεύθερο αλδεϋδών και φαινολών, για την ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμό εργαλείων,ενδοσκοπίων,αναισθησιολογικού εξοπλισμού κλπ. Συνδυάζει ισχυρές ιδιότητες καθαρισμού με εξαιρετική συμβατότητα υλικών και αντιδιαβρωτικούς παράγοντες. Κατάλληλο και για λουτρά υπερήχων. Συνίσταται από τους εξής κατασκευαστές ενδοσκοπίων: Storz, Olympus, Winter & Ibe και Wolf.

Χάρη στις εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες που διαθέτει, η ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμός είναι πλέον εφικτός σε ένα μόνο στάδιο. Η σταθεροποίηση πρωτεϊνών αποφεύγεται, χάρη στην ελεύθερη από αλδεϋδες σύνθεση, σύμφωνα μάλιστα με και με τις οδηγίες για την απολύμανση εργαλείων του Ινστιτούτου Robert Koch. Όσον αφορά την ασφάλεια του προσωπικού, δεν χρειάζεται να προηγηθεί ξεχωριστός καθαρισμός πρίν την απολύμανση.

Φάσμα Δράσης:

Βακτηριοκτόνο συμπ. MRSA, Μυκητοκτόνο,σύμφωνα μεVAH/DGHM/EN 13624/EN 13727ΦυματιοκτόνοΔραστικό ενάντια όλων των κεκαλυμμένων ιών συμπ. Ηπατίτιτιδας Β/HIV/ Ηπατίτιδας CΔραστικό ενάντια σε Rota virus και Papova/Polyoma virus

Σποροκτόνο

Δραστικές ουσίες σε 100g:3.75g Cocospropylendiaminguanidiniumdiacetate,5.63g Didecyloxethylmethylammoniumpropionate

 

 

 

 

 

 

 

Κατεβάστε το έντυπο του προϊόντος εδώ.