Προϊόν στην κατηγορία: Uncategorized

OPTIWASH

Υγρά γάντια μιας χρήσεως για καθαρισμό όλου του σώματος.

  • καθαρισμός και φροντίδα – χωρίς την χρήση νερού, σαπουνιού και πετσέτας.
  • για ζεστή ή κρύα χρήση.
  • δερματολογικά ελεγμένα.

Τα υγρά γάντια  μιας χρήσεως OPTIWASH φτιάχνονται από άριστης ποιότητας υλικό non-woven ιδανικό για απαλό και επαγγελματικό καθαρισμό όλου ή μελών του σώματος, ειδικά κατακεκλιμμένων ασθενών. Κάθε συσκευασία περιέχει 8 γάντια καθαρισμού για χρήση στο σώμα του ασθενή.

Τα γάντια OPTIWASH μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ζεστά, κάτι το οποίο είναι πολύ ευχάριστο για τον ασθενή, είτε κρύα σε περιπτώσεις όπου οι ασθενείς είναι εμπύρετοι ή και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Χρησιμοποιώντας ένα πολύ ήπιο τενσίδιο και σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες φροντίδας του δέρματος όπως η Aloe Vera, η Αλλαντοϊνη και γλυκερίνη, τα υγρά γάντια OPTIWASH όχι μόνο κάνουν ήπιο καθαρισμό αλλά μαλακώνουν και ενυδατώνουν το δέρμα αφήνοντας ένα απαλό άρωμα πάνω σε αυτό.

Επιπρόσθετα, τα γάντια OPTIWASH εξασφαλίζουν έναν υγιεινό καθαρισμό του δέρματος αποτρέποντας την μεταφορά μικροβίων από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο καθώς μετά τη χρήση τους τα γάντια πετιούνται, σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα καθαρισμού που επαναχρησιμοποιούνται.

Τα γάντια OPTIWASH είναι μιας χρήσεως και έτοιμα προς χρήση. Για αυτό ακριβώς τον λόγο είναι πολύ οικονομικά στη χρήση τους αφού δεν απαιτούν τη χρήση ρεύματος, νερού, απορρυπαντικού για να καθαριστούν ώστε να χρησιμοποιηθούν ξανά, όπως συμβαίνει συνήθως με διάφορες πετσέτες ή άλλα μαντήλια. Προβάλλουν έτσι την ιδανική λύση για έναν υγιεινό αλλά παράλληλα και οικονομικό καθαρισμό σώματος ή μελών σώματος των ασθενών.