Προϊόν στην κατηγορία: Uncategorized

OPTIWASH

OPTIWASH

Υγρά γάντια μιας χρήσεως για καθαρισμό όλου του σώματος

  • καθαρισμός και φροντίδα – χωρίς την χρήση νερού, σαπουνιού και πετσέτας
  • για ζεστή ή κρύα χρήση
  • δερματολογικά ελεγμένα

Τα υγρά μαντήλια μιας χρήσεως OPTIWASH  κατασκευάζονται  από άριστης ποιότητας υλικό non-woven ιδανικό για απαλό και επαγγελματικό καθαρισμό όλου του σώματος  ή μελών του σώματος, ειδικά κατακεκλιμένων ασθενών. Κάθε συσκευασία περιέχει 8 γάντια καθαρισμού για χρήση στο σώμα του ασθενούς (βλ. Εικόνα).

Τα γάντια OPTIWASH μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ζεστά, κάτι το οποίο είναι πολύ ευχάριστο για τον ασθενή, είτε κρύα σε περιπτώσεις όπου οι ασθενείς είναι εμπύρετοι ή και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Χρησιμοποιώντας ένα πολύ ήπιο καθαριστικό τενσίδιο  και σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες φροντίδας του δέρματος όπως η Aloe Vera, η Αλλαντοϊνη και γλυκερίνη, τα υγρά γάντια OPTIWASH όχι μόνο κάνουν ήπιο καθαρισμό αλλά μαλακώνουν και ενυδατώνουν το δέρμα αφήνοντας ένα απαλό άρωμα πάνω σε αυτό.

Επιπρόσθετα, τα γάντια OPTIWASH εξασφαλίζουν έναν υγιεινό καθαρισμό του δέρματος αποτρέποντας την μεταφορά μικροβίων από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο καθώς μετά τη χρήση τους τα γάντια πετιούνται, σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα καθαρισμού που επαναχρησιμοποιούνται.

Τα γάντια OPTIWASH είναι μιας χρήσεως και έτοιμα προς χρήση. Για αυτό ακριβώς τον λόγο είναι πολύ οικονομικά στη χρήση τους αφού δεν απαιτούν τη χρήση ρεύματος, νερού, απορρυπαντικού για να καθαριστούν ώστε να χρησιμοποιηθούν ξανά, όπως συμβαίνει συνήθως με διάφορες πετσέτες ή άλλα μαντήλια. Αποτελούν  έτσι την ιδανική λύση για έναν υγιεινό αλλά παράλληλα και οικονομικό καθαρισμό σώματος ή μελών σώματος των ασθενών.

Συσκευασία                           τεμάχια                   κωδικός προϊόντος

1 πακέτο                                        24                           00-639MS-T00

8γάντια(14χ23cm)

 Κατεβάστε το έντυπο του προϊόντος εδώ.