Εταιρεία

Η F.B.SERVICES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο F.B.S. ΜΟΝ.ΕΠΕ ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2008. Πρόκειται για μία δυναμική και καινοτόμο επιχείρηση με το αντικείμενο εργασιών της να συνίσταται στα εξής:

-Εμπορία φαρμακευτικών-ιατροτεχνολογικών–καλλυντικών -παραφαρμακευτικών προϊόντων και ειδών καθαρισμού.

-Παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα μέτρησης,παρακολούθησης και καταγραφής φυσικοχημικών παραμέτρων.

-Παροχή υπηρεσιών 3PL (logistic services).

-Σχεδιασμός ,παραγωγή και διάθεση της νέας σειράς δερμοκαλλυντικών και αντισηπτικών σαπουνιών ΒΑΚΤΙWASH. Το εμπορικό όνομα των  προϊόντων  της σειράς  ΒΑΚΤΙWASH είναι κατοχυρωμένο και τα προϊόντα  είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα με δερματολογικούς  ελέγχους  και tests αποτελεσματικότητας  στη Γερμανία.

-Υπηρεσίες καθαρισμού επιφανειών με την καινοτόμο μέθοδο της Παγοβολής.

-Υπηρεσίες Αμμοβολής/Μεταλλοβολής και βαφής μεταλλικών επιφανειών.

-Πώληση μηχανημάτων Παγοβολής της DIS Dry Ice Systems.

-Πώληση Ξηρού Πάγου.

Η F.B.S. ΜΟΝ.ΕΠΕ στεγάζεται και δραστηριοποιείται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 1.250 τμ. επί της οδού Ηλιουπόλεως στη ΒΙ.ΠΕ Ωραιοκάστρου-Παλαιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα διατηρεί και υποκατάστημα στον Γέρακα Αττικής, για την εξυπηρέτηση των πελατών της στη Νότια Ελλάδα καθώς και δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η άσκηση των δραστηριοτήτων της F.B.S. ΜΟΝ.ΕΠΕ πραγματοποιείται με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικά μεθόδους, καθώς η εταιρεία διαθέτει τις ανάλογες υποδομές (εγκαταστάσεις – εξοπλισμός), έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Ενδεικτικά αναφέρεται η εγκατάσταση και αξιοποίηση καινοτόμου πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας (λογισμικό MANTIS), μέσω του οποίου επιτυγχάνεται πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών στην αποθήκη.

Η Εταρία είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001:2008 TUV HELLAS,και σύμωνα με την Υπουργική Απόφαση 1348/04 του Υπουργείου Υγείας & Πρόνοιας που αφορά την διανομή των ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Η F.B.S. ΜΟΝ.ΕΠΕ ακολουθώντας τις τάσεις και τις παγκόσμιες εξελίξεις στον χώρο της, εξασφάλισε την εδραίωση της στην αγορά, έχοντας συνάψει συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού.

Ως συνέπεια της επίμονης προσπάθειας η η FBS διαθέτει σήμερα σημαντικό πελατολόγιο, άριστο όνομα και αναγνωρίσιμη εμπορική επωνυμία σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.