Προϊόν στην κατηγορία: ΑΜΜΟΒΟΛΗ/ΜΕΤΑΛΛΟΒΟΛΗ/ΒΑΦΗ

ΑΜΜΟΒΟΛΗ / ΜΕΤΑΛΛΟΒΟΛΗ / ΒΑΦΗ

 Στην προσπάθεια της FBS Dry Ice Blasting Solutions να καλύψει σε μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των πελατών της σε ανάγκες καθαρισμού επιφανειών, προετοιμασία επιφάνειας για βαφή και βαφή επιφανειών έχει πλέον προσθέσει από το 2014 την δραστηριότητα «Καθαρισμός με Αμμοβολή/Μεταλλοβολή και βαφή μεταλλικών επιφανειών» με έμπειρο και εκπαιδευμένο   προσωπικό χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

 Αμμοβολή/Μεταλλοβολή εννοούμε την μέθοδο καθαρισμού επιφανειών με την εκτόξευση σωματιδίων ενός αποξεστικού μέσου   τα οποία αιωρούνται σε ρεύμα αέρα μεγάλης πίεσης με αποτέλεσμα την απομάκρυνση επιστρωμάτων βαφής, οξείδια που έχουν δημιουργηθεί και ότι άλλες επικαθίσεις υπάρχουν στην επιφάνεια, προετοιμάζοντας την για βαφή. Τα μέσα απόξεσης που   χρησιμοποιούνται μπορεί να είναι άμμος, ορυκτά υλικά, ψήγματα μετάλλων κ.α.

 Αποτελεί την πλέον αποδοτική και διαδεδομένη μέθοδο καθαρισμού και προετοιμασίας για βαφή μεταλλικών επιφανειών με   μεγάλη γκάμα αποξεστικών μέσων για ξεχωριστή χρήση ανάλογα με την επιφάνεια προς καθαρισμό και το επίπεδο απόξεσης   που θέλουμε.

Επίσης η FBServices DIB Solutions παρέχει υπηρεσίες βαφής μεταλλικών επιφανειών έχοντας στην κατοχή της  σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο/εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των πελατών της.

 Click on for presentation video    

 Click on for   FBS official flyer

social-facebook-button-blue-icon YouTube-icon App-dropbox-icon αρχείο λήψης images linkedin-icon-logo-FBADE03110-seeklogo.com

  


Υπεύθυνος επικοινωνίας:

Βόλτσος Νικόλαος
FBS IKE (Dry Ice Blasting Dpt.)
Project Manager/Supervisor
Tel +30 2310 461877
Mobile +30 6988091739
Fax +30 2310 461872
Email: nikos.voltsos@fbservices.gr
web:www.fbservices.gr