Προϊόν στην κατηγορία: ΑΜΜΟΒΟΛΗ/ΜΕΤΑΛΛΟΒΟΛΗ/ΒΑΦΗ

ΑΜΜΟΒΟΛΗ/ΜΕΤΑΛΛΟΒΟΛΗ/ΒΑΦΗ

 Στην προσπάθεια της FBServices DIB Solutions να καλύψει σε μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των πελατών της σε ανάγκες   καθαρισμού επιφανειών, προετοιμασία επιφάνειας για βαφή και βαφή επιφανειών έχει πλέον προσθέσει από το 2014 την   δραστηριότητα «Καθαρισμός με Αμμοβολή/Μεταλλοβολή και βαφή μεταλλικών επιφανειών» με έμπειρο και εκπαιδευμένο   προσωπικό χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

 Αμμοβολή/Μεταλλοβολή εννοούμε την μέθοδο καθαρισμού επιφανειών με την εκτόξευση σωματιδίων ενός αποξεστικού μέσου   τα οποία αιωρούνται σε ρεύμα αέρα μεγάλης πίεσης με αποτέλεσμα την απομάκρυνση επιστρωμάτων βαφής, οξείδια που έχουν   δημιουργηθεί και ότι άλλες επικαθίσεις υπάρχουν στην επιφάνεια, προετοιμάζοντας την έτσι για βαφή. Τα μέσα απόξεσης που   χρησιμοποιούνται μπορεί να είναι άμμος, ορυκτά υλικά, ψήγματα μετάλλων κ.α.

 Αποτελεί την πλέον αποδοτική και διαδεδομένη μέθοδο καθαρισμού και προετοιμασίας για βαφή μεταλλικών επιφανειών με   μεγάλη γκάμα αποξεστικών μέσων για ξεχωριστή χρήση ανάλογα με την επιφάνεια προς καθαρισμό και το επίπεδο απόξεσης   που θέλουμε.

 

Επίσης η FBServices DIB Solutions παρέχει υπηρεσίες βαφής μεταλλικών επιφανειών έχοντας στην κατοχή της  σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο/εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των πελατών της.

 Click on for presentation video    fb services22

 Click on for   FbServices official flyer

 

App-dropbox-icon social-facebook-button-blue-icon YouTube-icon images αρχείο λήψηςlinkedin-icon-logo-FBADE03110-seeklogo.com

Υπεύθυνος επικοινωνίας:

Βόλτσος Νικόλαος
F.B.Services Μον.ΕΠΕ
Dry Ice Blasting Dpt
Tel +30 2310 328598
Mobile +30 6988091739
Fax +30 2310 310957
Email: nikos.voltsos@fbservices.gr
info@fbservices.gr